+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion Šenk Recenze

Hodnocení hotelu

87%
Velmi dobré

dle 97 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    87%
  • Pohodlí

    78%
  • Poměr cena/kvalita

    85%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 13.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdeněk

skupina přátel, 12.8.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 11.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Ladislav Plošek

jednotlivec, 3.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Dobrý den, velmi vstřícný personál, perfektní snídaně, příjemné posezení v zahradní restauraci a klid. Líbilo se mně parkování vozu. S úctou, Ladislav Plošek Naturprodukt CZ

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 20.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloš

dospělý pár, 1.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
40 %
  • Když mám napsat, co se mi líbilo, byla bohatá snídaně.

  • Pokoj přímo nad zahrádkou, i přes zavřené okno velký hluk až do 24 hodiny. Nemohlo se otevřít okno, neboť za chvíli byl zakouřený. I když jsem prosil obsluhu o výměnu, byl jsem odbyt, že penzion je plně obsazený, nebyla to pravda. Rád bych si o tom promluvil s nájemcem, nebo přímo s panem Šenkem.

Personál
2
Služby
2
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4
Penzion Šenk odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den pane Prázný,
již jsem celou situaci řešila s personálem, který měl směnu.
Moc se za jejich chování omlouvám, tento přístup byl neprofesionální.
Budu ráda, pokud byste však v budoucnu naše služby opět využil a my Vám mohli dokázat, že toto byl pouze momentální pokles, který se již vícekrát nebude opakovat.
S pozdravem
Bc. Iveta Poklopová, provozní manažerka penzionu

Marketa Kukrechtová

jednotlivec, 11.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Jan

jednotlivec, 8.6.2017

Příbram Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 7.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Personal a cistota OK.

  • Chtelo by to modernejsi pokoje/vybaveni protoze v porovnani s jinymi hotely v PCE mate co dohanet.Dale moji hoste nebyli nadseni, ze na snidane podavate rohliky. Ocenili by vetsi sortiment peciva. Dale minus pro parkovaci mista.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 4.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 22.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Patrik

dospělý pár, 8.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Personál, snídaně, parkoviště

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 1.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Greenblack

jednotlivec, 26.3.2017

Jižní Čechy Česká republika

  • Celkové hodnocení
95 %
  • Standardní, ale čisté a příjemné prostředí. Velice milý a ochotný personál.

  • Typ a barva dlažby vůči nábytkovému zařízení v restauraci - to je ale jen můj subjektivní názor. S kvalitou služeb to nemá nic společného.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 26.3.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marek

dospělý pár, 12.2.2017

Ji Česká republika

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 12.2.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Na to, že vlastně tam jenom přespáváme,tak těch požadavků moc nemáme,takže je to OK. Velice příjemná obsluha a to je velký plus.Slušná kuchyně a také snídaně.což je super.

  • Je už vidět, že má něco za sebou a trochu se zaměřit na detaily. Např v koupelně nesvítí světlo u zrcadla a tak holení a líčení je potmě,utržené madlo od dveří /harmonika/ Není to tragédě ale .

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 31.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Markéta

skupina přátel, 27.1.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 17.1.2017

Cheb Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.